Cricket Pasta

 

Cricket Pasta shop

Cricket Pasta er noget, man ikke lige kan finde hvor som helst: en superfødevare, der indeholder 20% fårekyllingemel. Denne unikke innovation er del af det hurtigt voksende marked af fødevarer, der er baseret på spiselige insekter. Denne pasta har en usædvanlig række ernæringsværdier, herunder høje niveauer af protein, calcium, jern, B-12 vitamin og Omega 3.

Bugsolutely Cricket Pasta er resultatet af flere måneders forskning med kokke og producenter. Det er en blanding af hvedemel og fårekyllingemel indkøbt fra udvalgte leverandører. Produktet fås som fusilli i en forseglet pakke med 350 gram.

Cricket Pasta er sundt, men det er også godt for miljøet. Fårekyllinger har brug for meget lidt mad og vand (1000 gange mindre end en ko). Af denne årsag støtter FN’s FAO og andre internationale organisationer udbredelsen af spiselige insekter i vestlige lande (insekter er allerede en del af menneskers kost i Asien, Sydamerika og Afrika). Kort sagt er insekter ifølge eksperterne fremtidens protein. Nå ja, og ifølge vores kunder og flere kokke smager de også rigtigt godt!

INGREDIENSER: hvedemel 80% – fårekyllingemel (acheta domestica pulver) 20%

VAREDEKLARATION: klik her (på engelsk)

ERNÆRINGSVURDERING: se herunder

VÆGT: 350 gram

CERTIFICERINGER: HACCP.

International forsendelse kan tage op til 20 dage for levering. Henvend dig venligst til os, hvis du vil have mere end 20 produkter.

$3.90Add to cart

Ernæringsvurdering

Bugsolutely Cricket Pasta har gode ernæringsmæssige egenskaber. En portion på 55 g tør pasta giver energi i form af 210 kcal, 3 g fat, 35 g kulhydrat, 12 g protein, 3 g kostfiber, 80 mg natrium, 5 g sukker og 0,62 mikrogram B-12 vitamin som vist i skemaet.

tab thai professor nutrition

Den har især højt proteinindhold, idet den indeholder 12 g, som er 24% af ADI, og dette produkt kan således kaldes ’proteinrigt’. Når man sammenligner med lignende produkter solgt i supermarkedet har denne fusilli desuden omkring dobbelt så meget protein, som vist i tabellen. Rent praktisk er protein et “makronæringsstof”, hvilket vil sige, at kroppen skal bruge relativt store mængder af det for at holde sig sund.

Det er en sund kilde til kostfiber. Fødevarer, der indeholder fiber, leverer sundhedsmæssige fordele, såsom at hjælpe med at vedligeholde en sund vægt og reducere risikoen for diabetes og hjertesygdom, såvel som evnen til at forebygge eller afhjælpe forstoppelse. Denne fusilli indeholder 3 gram kostfiber, hvilket er 12% af ADI, så det kan kaldes en ‘god kilde’ til kostfiber.

Cricket Pasta er også en kilde til B-12 vitamin. B-12 vitamin er almindeligvis sjældent i plantekilder og pastaer lavet af hvede uden æg indeholder ikke B-12 vitamin. Når det udregnes i % ADI er indholdet omkring 10% ADI, så det kan kaldes en god kilde til B-12 vitamin.

Evalueret af: Dr. Nednapis Vatanasuchart (M.Sc. Ernæring, Ph.D. Fødevarevidenskab), Kasetsart Universitet, Bangkok.

Click on the image for a larger version

Log in with your credentials

Forgot your details?